Binnenbeplanting

Van styling tot onderhoud

De juiste plant op de juiste plek is niet zo eenvoudig. Niet alleen omdat iedere plant andere behoeftes heeft, maar ook omdat een ruimte iets moet uitstralen. Een recreatieruimte vraagt om gezelligheid en uitbundige planten, maar in een vergaderkamer zijn rustige, formelere planten meer op hun plek.

De potten en bakken waarin de planten staan, zijn zeker zo belangrijk. SG Groen Groep heeft een frisse kijk op binnenbeplanting en adviseert u graag op dit gebied. Van styling tot onderhoud.

Voordelen binnenbeplanting, planten zorgen o.a. voor

  • de juiste sfeer en verhoogde productiviteit;
  • een gezond klimaat (CO2 wordt gefilterd);
  • minder geluidsoverlast;
  • zuivering verontreinigde lucht (reduceert fijnstof).

Duurzame interieurbeplanting

Of het nu gaat om kleine opdrachten of grote groenprojecten, uw wensen vormen het uitgangspunt. Daarnaast kijken we naar de klimatologische omstandigheden en de omgeving en zoeken hier vervolgens de juiste planten bij.

Wij zorgen zo voor inspirerende en duurzame binnenbeplanting en gevelgroen voor particulieren, maar ook voor overheden, bedrijven en instellingen.

Groene en gezonde omgeving

Om planten mooi te houden, hebben ze de juiste aandacht en vakkundig onderhoud nodig. Wij bieden verschillende onderhoudstrajecten aan. Samen met u stellen we een gedegen plan op, dat precies bij uw wensen past. Vraag naar de mogelijkheden.